LSG Legal - ondernemingsrecht & arbeidsrecht
 


 
home » onze werkwijze » proactiefMeedenken is niet meer dan vanzelfsprekend

LSG Legal denkt vanuit een juridische invalshoek graag mee met de ondernemer in de beheersing van zijn bedrijfsrisico’s en kosten. De dienstverlening is hier ook op gericht door onder meer het aanbieden van een nieuwsbrief voor onze cliënten en door cliënten te voorzien van adviezen, tips & trucs en standaard documenten.

Als geen ander bekend met het bedrijfsleven

LSG Legal is veel meer dan een advocaat in traditionele zin. Door de ruime ervaring buiten de advocatuur begrijpen wij beter dan andere advocatenkantoren de beweegredenen en afwegingen van u als ondernemer. LSG Legal zorgt dan ook voor heldere, korte en direct bruikbare  adviezen. Ingeval van geschillen en/of gerechtelijke procedures streven wij niet alleen naar een optimaal resultaat in dat specifieke geschil of die procedure. We houden ook oog voor mogelijke precedentwerking die daarvan uit kan gaan en reiken oplossingen aan om dergelijke geschillen in de toekomst te proberen te voorkomen.

 

Om hier zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven, streven wij naar een langetermijnrelatie met onze cliënten. Hierdoor leren we de onderneming kennen en kan goed en snel worden ingespeeld op ontwikkelingen en mogelijke geschillen. U heeft hierdoor een deskundig ‘huis-‘advocaat die uw bedrijf goed kent en u ook begrijpt. Dat scheelt tijd èn geld.

 

Actueel

 

 
LSG Legal Advocatuur
Parkstraat 4, 4818 SJ Breda
Telefoon 076 560 65 60
Fax 076 565 19 27
E-mail info@lsglegal.nl